Διαβάσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 2 νέα βιβλία για την πολυσυντροφικότητα που μόλις κυκλοφόρησαν

3c037076-caa1-406e-bf36-8a5d2ed39ca4

Δύο αγγλόφωνα βιβλία της γνωστής πολυσυντροφικής συγγραφέως Louisa Leontiades’s κυκλοφόρησαν μέσα στον Απρίλη. Τα διαβάσαμε και σας τα παρουσιάζουμε:

The Husband Swap: A true story of unconventional love είναι ο τίτλος του βιβλίου της Louisa Leontiades’s που πρόσφατα κυκλοφόρησε σε δεύτερη αναθεωρημένη, εμπλουτισμένη έκδοση. Το βιβλίο είναι αυτοβιογραφικό και περιγράφει πως η συγγραφέας ξεκίνησε ως μια γυναίκα που τα όνειρά της ήταν μια καλοπληρωμένη δουλειά , γάμος (μονογαμικός φυσικά), σπίτι παιδιά και κατοικίδια και κατέληξε να ζει σε μια πολυσυντροφική πολυεθνική τετράδα με τον άνδρα της, το φίλο της και τη σύζυγο του φίλου της που ήταν ταυτόχρονα και η φίλη του άνδρα της.

Το βιβλίο είναι γραμμένο με πολύ χιούμορ και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι την τελευταία σελίδα. Αποτελεί μια περιήγηση σε πάρα πολλές εκδοχές των ανοικτών σχέσεων και της πολυσυντροφικότητας. Η Louisa  δεν ωραιοποιεί τίποτα και επιλέγει να εκθέσει τις ανοικτές σχέσεις όπως τις έζησε στα αλήθεια με όλα τους τα προβλήματα. Μέσα από τις περιπέτειες της βλέπουμε τα λάθη, τις αμφιβολίες ,τις συγκρούσεις, τη ζήλεια, την ανασφάλεια αλλά και την αγάπη, την ομορφιά και τη συντροφικότητα που υπάρχει στις σχέσεις πέραν του κυρίαρχου μονογαμικού προτύπου.

Το βιβλίο συνοδεύεται στην έκδοση του από ένα ηλεκτρονικό βιβλίο με τίτλο Lessons in Love and Life to My Younger Self: A Companion Guide to The Husband Swap όπου η συγγραφέας σχολιάζει και κρίνει τα όσα έγραφε στο The Husband Swap με τα μάτια του σημερινού της εαυτού για όποιον ενδιαφέρεται να δει την εξέλιξη της σκέψης της και τα συμπεράσματα που έβγαλε από τις εμπειρίες της.

Ο πρόλογος στο The Husband Swap: A true story of unconventional love είναι του Noel Figart, aka  The Polyamorous Misanthrope       

Στο ηλεκτρονικό βιβλίο τα σκίτσα είναι από την ikva Wolf, δημιουργό του διάσημου πολυσυντροφικού κόμικ  Kimchi Cuddles

Ευχαριστούμε τη Louisa Leontiades’s για την ευγενική παραχώρηση των βιβλίων της.

Advertisements

One response to “Διαβάσαμε και σας παρουσιάζουμε τα 2 νέα βιβλία για την πολυσυντροφικότητα που μόλις κυκλοφόρησαν

  • Το μικρόβιο της πολυσυντροφικότητας εξαπλώνεται! | polyamorygr

    […] Η  Elisabeth Sheff έχει γράψει το βιβλίο “The Polyamorists Next Door”, αλλά και μια σειρά από άρθρα γύρω από τις πολυσυντροφικές σχέσεις και οικογένειες. Το “More Than Two” των Franklin Veaux και Eve Rickert, αποτελεί έναν πρακτικό οδηγό για να χτίσεις μακροχρόνιες πολυσυντροφικές σχέσεις. Πρόσφατα κυκλοφόρησαν 2 βιβλία για την πολυσυντροφικότητα από τη Louisa Leontiades που παρουσιάζουμε στο ιστολόγιο μας, εδώ. […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: